Recherche start groot onderzoek naar brand Wouwermanstraat Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag- De recherche is een groot onderzoek gestart naar de toedracht van de enorme brand in de Wouwermanstraat in Den Haag. Afgelopen nacht brak rond 03.00 uur een flinke brand uit, al snel grepen de vlammen om zich heen en vielen meerdere woningen ten prooi aan de immense vlammenzee.

De brandweer schaalde direct op naar zeer grote brand, ongeveer honderd bewoners moesten door de brandweer en politie worden geëvacueerd en elders worden onder gebracht. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond.

- Advertisement -

De schade door de brand is gigantisch, veertig woningen zijn onbewoonbaar verklaard. Van een groot gedeelte zijn de daken weggebrand, en galerijen zijn ingestort. Het gebouw is constructief zwaar aangetast door de brand. Of de bewoners ooit nog terug kunnen is nog maar de vraag.

Omdat er zoveel schade is, doet de politie er alles aan om de oorzaak van de brand te achterhalen. Gekeken wordt er bijvoorbeeld opzet in het spel is geweest. De brandweer ondersteund de politie hiervoor met het brandonderzoek. Ook is de politie op zoek naar getuigen, weet u meer neem dan contact op met de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd