Succesvolle verkeerscontrole in Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie heeft afgelopen nacht bij een grote verkeerscontrole in Nieuwerkerk aan den IJssel meerdere bekeuringen uitgeschreven. Het gaat om onder andere verkeersboetes zoals het rijden zonder rijbewijs, of stilstaan op de vluchtstrook.

Agenten hielden de controle in het kader van verkeersveiligheid, ondermijning en mobiel banditisme. Diverse disciplines sloten zich hiervoor aan bij de controle. Naast dat er meerdere bekeuringen zijn uitgeschreven heeft de politie ook een verdachte aangehouden voor diefstal van een verdachte, twee personen voor het in bezit hebben van een vuurwapen en drugs.

- Advertisement -

Verder is drugs ingenomen, en kreeg een automobilist een bekeuring voor het verkeerd vervoeren van lachgas. één persoon reed onder invloed en een ander persoon kon zich niet legitimeren. Naast de bekeuringen en aanhoudingen is er ook een hoop informatie ingewonnen.

De politie van het basisteam Waddinxveen Zuidplas spreekt van een succesvolle actie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd