dinsdag, juli 5, 2022
19.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Capellenaar aangehouden bij internationaal drugsonderzoek

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Bij een internationaal naar drugshandel is afgelopen dinsdag een Capellenaar aangehouden. De politie viel meerdere woningen en bedrijfspanden in de regio Rotterdam binnen. Het gaat om een onderzoek van Europol en de Nederlandse en Spaanse politie.

Ook in Den Bosch en in Spanje werd een persoon aangehouden. Tijdens de doorzoekingen in Schiedam,  Capelle aan den IJssel, Den Bosch en Montfoort zijn luxe ingerichte woningen en auto’s aangetroffen. Op alles inclusief de woning zelf is beslag gelegd.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -