Grote brand in Art Hotel aan Mijnsherenlaan in Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdag 21 mei is rond 23.20 uur brand uitgebroken in het Art Hotel aan de Mijnsheerenlaan in Rotterdam. Omdat er forse vlammen te zien waren op het tussendak van het pand werd er op opgeschaald naar zeer grote brand. Inmiddels waren ongeveer 60 mensen zelf naar buiten gegaan.

- Advertisement -

In het hotel is plaats voor 400 gasten, het hotel is uiteindelijk niet ontruimd geweest. De brand woedde op het dak van het hotel. Daar heeft vermoedelijk een airco-unit in de brand gestaan. De brandweer bluste vanaf de grond op het dak. De grootste vlammen waren toen al snel verdwenen. Wel is er sprake van zeer veel schade.

Hoe de brand precies is ontstaan is niet bekend, voor zover bekend raakte er niemand gewond.

© Marco Smits
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
Fotografie: Marco Smit
Van veraf is het vuur waarneembaar
- Advertisement -

Gerelateerd