maandag, juni 27, 2022
20 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Nog twee 15-jarigen aangehouden voor schietpartij Schollebos Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie heeft afgelopen woensdag nog twee 15-jarigen uit Rotterdam en Capelle aan den IJssel aangehouden als verdachte voor de schietpartij in het Schollebos op 17 april. Een groepje jongeren werd op het Ooievaarspad beschoten na een ruzie met een andere groep jongeren. 

Tijdens de ruzie waarvan de oorzaak nog onbekend is, trok één van de jongeren een vuurwapen en schoot. Een 19-jarige jongen werd in zijn helm geraakt en kwam wonder boven wonder er lichtgewond vanaf. Eerder werden al jongens van 15 en 16 gearresteerd uit Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Eindhoven.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -