zaterdag, mei 28, 2022
15.2 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Veel schade na ongeval Weena Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Twee automobilisten zijn vrijdagmiddag rond 13.00 uur met de schrik vrijgekomen na een ongeval op het Weena in Rotterdam. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een voorrangsfout en een flinke aanrijding was het gevolg.

Beide automobilisten konden zelfstandig uitstappen en raakten niet gewond. De schade is echter gigantisch. Mogelijk zijn beide auto’s total loss. Na het invullen van de papieren heeft de berger de auto’s meegenomen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -