dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Persoon zwaargewond na val van flat Esmoreitstraat Gouda

- advertentie -

Gouda – Een persoon is zaterdagavond zwaargewond geraakt na een val van een flat achter de Esmoreitstraat in Gouda. Wat er precies aan de val vooraf is gegaan is niet bekend. Een mobiel medisch team kwam met de traumahelikopter ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft een plaats delict gemaakt om uit te zoeken wat er is gebeurd. De politiewoordvoerster wilde alleen kwijt dat er op dit moment nog niets over het incident te zeggen is.

Foto’s : Remco Gerritsen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -