maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Twee aanhoudingen na schietpartij Slinge Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de Slinge heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.00 uur een schietpartij plaatsgevonden. Twee mannen kregen ruzie, één van hen had een vuurwapen bij zich en schoot ermee. Gelukkig raakte er niemand gewond.

De politie was snel ter plaatse en hield twee verdachten aan. Één van de aangehouden verdachten had een vuurwapen bij zich. Beiden zijn ingesloten op het politiebureau voor verhoor, de ander is ook aangehouden voor verboden wapenbezit.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -