dinsdag, januari 25, 2022
3.2 C
Rotterdam
dinsdag 25 januari 2022

Man zwaargewond na steekpartij Markgraaflaan Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – Bij een steekpartij op de Markgraaflaan in Vlaardingen is in de nacht van zaterdag op zondag een man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer werd na een melding van een vechtpartij ernstig gewond op straat aangetroffen, vier verdachten zijn aangehouden.

Agenten werden rond 02.00 uur gealarmeerd voor een vechtpartij, ter plekke werd het slachtoffer aangetroffen. Het ambulancepersoneel kreeg ter plekke assistentie van het Mobiel Medisch Team. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De verdachten zijn vier mannen, hun leeftijd en woonplaats zijn nog onbekend. De politie heeft in de nacht direct sporenonderzoek verricht. Indien u waardevolle informatie heeft neem dan contact op met de politie.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -