Vier aanhoudingen na ongeregeldheden Feyenoord – FC Utrecht

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft zondagmiddag bij ongeregeldheden rondom de Kuip vier personen aangehouden. Een groep supporters verzamelden zich buiten bij het stadion tijdens de Play-offs tussen Feyenoord en FC Utrecht. De situatie escaleerde toen die groep rond de laatste minuten van de wedstrijd een hek forceerde om het stadion binnen te komen. Bij het ingrijpen van de Mobiele Eenheid raakten twee politiepaarden gewond.

De ME-ers werden bekogeld met vuurwerk, stenen, kliko’s, hekken en andere objecten richting de politie. Zelfs de palen van verkeersborden werden uit de grond getrokken. De politie voerde charges uit met de ME en zette de waterwerper in om de orde te herstellen. De twee paarden raakten gewond doordat ze geraakt werden met stenen.

- Advertisement -

De politie wist uiteindelijk vier personen aan te houden. Één van hen stond nog gesignaleerd voor een eerder vergrijp dit jaar. Hoogstwaarschijnlijk zullen er nog meer aanhoudingen volgen door de gemaakte videobeelden uit te kijken.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Automobilist overleden nadat vrachtwagen achterop file botst op A15 bij Gorinchem

Gorinchem - Maandag 15 april is een automobilist om het leven gekomen bij een ongeval op de A15...

Laatste loper NN Marathon 2024 traditiegetrouw begeleid door politiemotoren in Rotterdam

Rotterdam - Zondag 14 april 2024 was de aftrap van de van de 43e NN Marathon in Rotterdam....

Forse rookontwikkeling bij brand in hooibalen Burgemeester Van Walsumstraat Mijnsheerenland

Mijnsheerenland - In een weiland aan de Burgemeester Van Walsumstraat in Mijnsheerenland is zaterdagavond brand uitgebroken in een...

Kat uit woning gered na flinke brand Gentiaanstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag om iets voor 3 uur is er brand ontstaan in een appartement. Er kwam zwarte...