Vier aanhoudingen na ongeregeldheden Feyenoord – FC Utrecht

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft zondagmiddag bij ongeregeldheden rondom de Kuip vier personen aangehouden. Een groep supporters verzamelden zich buiten bij het stadion tijdens de Play-offs tussen Feyenoord en FC Utrecht. De situatie escaleerde toen die groep rond de laatste minuten van de wedstrijd een hek forceerde om het stadion binnen te komen. Bij het ingrijpen van de Mobiele Eenheid raakten twee politiepaarden gewond.

De ME-ers werden bekogeld met vuurwerk, stenen, kliko’s, hekken en andere objecten richting de politie. Zelfs de palen van verkeersborden werden uit de grond getrokken. De politie voerde charges uit met de ME en zette de waterwerper in om de orde te herstellen. De twee paarden raakten gewond doordat ze geraakt werden met stenen.

De politie wist uiteindelijk vier personen aan te houden. Één van hen stond nog gesignaleerd voor een eerder vergrijp dit jaar. Hoogstwaarschijnlijk zullen er nog meer aanhoudingen volgen door de gemaakte videobeelden uit te kijken.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd