dinsdag, mei 24, 2022
14.5 C
Rotterdam
dinsdag 24 mei 2022

Vrouw (29) aangehouden nadat auto in brand vliegt Stropersweg Berkel en Rodenrijs

- advertentie -

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft zaterdagavond tegen 12 uur een 29-jarige vrouw uit Berkel en Rodenrijs aangehouden. De vrouw was bij éénzijdig ongeval op de Hoogseweg in Pijnacker doorgereden. Op de Stropersweg ontstond er brand in haar auto waardoor de auto in zijn geheel werd verwoest.

De man die bij haar in de auto een Fiat 500 zat heeft nog geprobeerd de brand te blussen met brandblussers maar dat bleek tevergeefs. De brandweer was snel ter plaatse en bluste de brand. Die lieten de vrouw een blaastest afleggen die negatief uitpakte. Ze is voor het verlaten van een plaats ongeval en rijden onder invloed aangehouden. Haar rijbewijs is ingevorderd.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de brand in de auto. Het kan zijn dat de brand is ontstaan door schade na de aanrijding waarbij ze is doorgereden, het kan ook zijn dat de auto in brand is gestoken. Dit wordt momenteel nog onderzocht.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,217VolgersVolg
- advertentie -