Vrouw (29) aangehouden nadat auto in brand vliegt Stropersweg Berkel en Rodenrijs

Date:

Deel bericht:

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft zaterdagavond tegen 12 uur een 29-jarige vrouw uit Berkel en Rodenrijs aangehouden. De vrouw was bij éénzijdig ongeval op de Hoogseweg in Pijnacker doorgereden. Op de Stropersweg ontstond er brand in haar auto waardoor de auto in zijn geheel werd verwoest.

De man die bij haar in de auto een Fiat 500 zat heeft nog geprobeerd de brand te blussen met brandblussers maar dat bleek tevergeefs. De brandweer was snel ter plaatse en bluste de brand. Die lieten de vrouw een blaastest afleggen die negatief uitpakte. Ze is voor het verlaten van een plaats ongeval en rijden onder invloed aangehouden. Haar rijbewijs is ingevorderd.

- Advertisement -

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de brand in de auto. Het kan zijn dat de brand is ontstaan door schade na de aanrijding waarbij ze is doorgereden, het kan ook zijn dat de auto in brand is gestoken. Dit wordt momenteel nog onderzocht.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis - Op de parallelweg van de A15 ter hoogte van Pernis heeft een aanrijding tussen een vrachtwagen...

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...

Automobilist laat zwaargewonde passagier achter na crash op Stadionviaduct in Rotterdam

Rotterdam - Donderdag 21 september is een vrouw zwaargewond geraakt bij een ongeval op het Stadionviaduct. De automobilist...

Schuur achter woonhuis brandt volledig uit Oudelandseweg Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel - Zondagochtend 17 september rond 11.45 uur is er uitslaande brand uitgebroken in een...