Zeilbootje slaat om en drijft weg Rottedijk Bleiswijk

Date:

Deel bericht:

Bleiswijk – Hulpverleners zijn zondagmiddag massaal uitgerukt naar een melding van een omgeslagen zeilbootje op de Rotte. In eerste instantie werden de hulpdiensten naar Rotterdam gestuurd, het bootje bleek echter ter hoogte van de Rottedijk met de Merenweg te liggen.

De eigenaren van het bootje waren gaan lunchen, vermoedelijk is het bootje door de wind omgeslagen en vervolgens afgedreven. Passanten en een toevallig passerende politiehelikopter zagen het bootje liggen en alarmeerde de hulpdiensten. Gelukkig bleek er verder niets aan de hand te zijn. Ze hebben zelf het bootje weer omgedraaid en zijn verder gaan zeilen.

- Advertisement -

Foto : Spa-media / 112lansingerland.nu

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd