Aanhouding in onderzoek naar overleden persoon in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – In het onderzoek naar een overleden persoon aan de Doorniksestraat in Den Haag heeft de politie een 41-jarige man aangehouden.

Zondag 23 mei werd rond 03.50 uur het stoffelijk overschot van een persoon aangetroffen op de Doorniksestraat, nabij de Pompstationsweg. Gezien de aangetroffen omstandigheden startte de politie een uitgebreid onderzoek. Onderzoekers stelden vast dat het gaat om een 23-jarige vrouw uit Den Haag.

- Advertisement -

Het onderzoek leidde de politie naar de 41-jarige Hagenaar die vandaag is aangehouden. De politie laat weten dat het onderzoek nog altijd voortduurt en dat zij graag in contact komen met getuigen.

Getuigenoproep
Heeft u tips of informatie dat bruikbaar kan zijn bij het politieonderzoek? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Ritje met peperdure bolide valt letterlijk in het water

Den Haag, Zoetermeer - Zondagmiddag viel voor een automobilist het ritje met zijn sportwagen letterlijk in het water....

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Gevluchte Spanjaard (36) in Rotterdam aangehouden na eerder ongeval bij Den Hoorn

Regio - Zondagmiddag 3 maart heeft de Politie een 36-jarige man uit Spanje aangehouden, nadat hij eerder op...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...