Aanhouding in onderzoek naar overleden persoon in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – In het onderzoek naar een overleden persoon aan de Doorniksestraat in Den Haag heeft de politie een 41-jarige man aangehouden.

Zondag 23 mei werd rond 03.50 uur het stoffelijk overschot van een persoon aangetroffen op de Doorniksestraat, nabij de Pompstationsweg. Gezien de aangetroffen omstandigheden startte de politie een uitgebreid onderzoek. Onderzoekers stelden vast dat het gaat om een 23-jarige vrouw uit Den Haag.

- Advertisement -

Het onderzoek leidde de politie naar de 41-jarige Hagenaar die vandaag is aangehouden. De politie laat weten dat het onderzoek nog altijd voortduurt en dat zij graag in contact komen met getuigen.

Getuigenoproep
Heeft u tips of informatie dat bruikbaar kan zijn bij het politieonderzoek? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd