Minderjarige jongen gewond bij steekpartij Mathenesserplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een ruzie bij de ingang van de parkeergarage van de Albert Heijn op het Mathenesserplein in Rotterdam is maandagmiddag uitgemond in een steekpartij. Bij het steekincident raakte een minderjarige jongen gewond. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, de politie vermoed een ruzie tussen een aantal jongeren. Op dit moment worden camerabeelden uitgekeken om verdachten op te sporen en de toedracht te verduidelijken.

- Advertisement -

Gezien de meldingen leek het erop dat het slachtoffer ernstig gewond zijn, er werd een Mobiel Medisch Team vanuit Amsterdam ter plaatse gevraagd maar zij konden worden afgemeld. De politie is een onderzoek gestart.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd