Motorrijder zwaargewond na ongeval Tienmorgenseweg Rozenburg

Date:

Share post:

Rozenburg – Een motorrijder is zondagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een automobilist op de Tienmorgenseweg in Rozenburg. De motorrijder werd door de automobilist geschept en belandde hard op de voorruit van de auto. De auto liep hierdoor zware schade op.

Het slachtoffer kwam naast de auto op het wegdek terecht. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plekke van de eerste medische zorg voorzien en vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

De politie heeft de bestuurder van de auto aangehouden op verdenking van gebruik van verdovende middelen. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plekke een uitgebreid sporenonderzoek verricht. Vanwege de afsluiting moesten dorpsbewoners een flink stuk omrijden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd