Voormalig Feyenoord verzorger Fred Zwang (57) overleden

Date:

Deel bericht:

Fred Zwang is in de nacht van zondag op maandag op 57-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor, zo maakt Feyenoord via de officiële kanalen bekend. Zwang was 24 jaar bij Feyenoord werkzaam als verzorger, aanvankelijk binnen de jeugdopleiding en tussen 2009 en 2019 bij het eerste elftal.

Voordat hij bij Feyenoord kwam bij werkte hij als sportmasseur bij verschillende amateurclubs. Ook werkte hij in die periode als anesthesiemedewerker in het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. In 2009 stopte Gerard Meijer, na 50 jaar, als verzorger van de club en nam Zwang deze functie fulltime over. Na 10 gewerkt te hebben als verzorger stopte Zwang in 2019 om weer als anesthesiemedewerker aan de slag te gaan.

- Advertisement -

de club wenst alle nabestaanden veel sterkte en kracht toe bij het verwerken van dit grote verlies.

- Advertisement -

Gerelateerd