Winkeldief gaat in verzet, buit wimpers, tampons en orgasme gel Hesseplaats Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie moest maandagmiddag met spoed naar de Hesseplaats in Rotterdam omdat winkelpersoneel een winkeldief had betrapt. De winkeldief probeerde echter ertussenuit te knijpen en ging vol verzet.

Agenten kwamen met zwaailicht en sirene ter plaatse, de winkeldief een 42-jarige vrouw kon op de Tagoreplaats worden geboeid. Ze schopte en beledigde de agenten. De buit die ze gestolen had bleek slechts 5,62 euro waard te zijn. Het ging om een setje nepwimpers, een flesje orgasmegel en tampons. De winkelier heeft aangifte gedaan.

Het plegen van een winkeldiefstal heeft vrijwel altijd een onderliggend probleem, de politie maakt van alle diefstallen een mutatie op en kijkt waar mogelijk om de persoon in kwestie te begeleiden. Denk bijvoorbeeld aan financiële problemen of de thuissituatie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd