Dode (17) en gewonde (44) na steekpartij Meester Arendstraat Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 17-jarige jongen is dinsdagmorgen overleden na een steekpartij in een woning aan de Meester Arendstraat in Rotterdam-Carnisse. De politie kreeg de melding rond 09.30 uur binnen. Een 44-jarige vrouw zijn moeder raakte bij de steekpartij gewond aan haar arm.

- Advertisement -

Hulpverleners waren massaal ter plaatse, het slachtoffer is nog een geruime tijd gereanimeerd maar de hulp mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke in de woning aan zijn verwondingen. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een plaats delict gemaakt, een forensisch team zal onderzoek gaan verrichten. Dit zal vermoedelijk nog de gehele dag in beslag gaan nemen. De aanleiding voor de steekpartij is nog niet bekend.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd