zaterdag, mei 28, 2022
15.2 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Fietser gewond na aanrijding met auto Dorpsweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een fietser is dinsdagmorgen gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Dorpsweg in Rotterdam. De automobilist kon de fiets niet meer ontwijken, de fietser had hier geen voorraad. Met een harde klap werd de fietser aangetikt.

De auto raakte zwaar beschadigd en is vermoedelijk zelfs totall-loss, het slachtoffer is met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De Dorpsweg is afgesloten geweest vanwege onderzoek.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -