maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Thuisbezorger is de weg kwijt Algeraweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een thuisbezorger was woensdagmiddag helemaal de weg kwijt geraakt toen hij op pad werd gestuurd om een bestelling te gaan bezorgen. De fietser besloot om op levensgevaarlijke wijze over de Algeraweg te gaan rijden. Toen dat niet lukte keerde hij terug naar het Capelseplein.

Tussen de tientallen auto’s zocht hij een veilige terugweg naar een fietspad. De Algeraweg is een doorgaande weg waar over het algemeen harder dan de 50 km/u wordt gereden. De actie van de jongeman was dan ook levensgevaarlijk te noemen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -