Twee verdachte aangehouden voor doodsteken 17-jarige jongen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft twee verdachten aangehouden voor de dodelijke steekpartij in de Meester Arendstraat in Rotterdam. Bij de steekpartij kwam een 17-jarige jongen om het leven en zijn moeder van 44 jaar raakte gewond. De verdachten betreffen een minderjarige Rotterdamse en een 19-jarige man uit Zoetermeer.

Op dinsdagmorgen kwamen de jongens vermoedelijk de woning binnen. Een ruzie mondde uit in een steekpartij. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en overleed ondanks reanimatiepogingen in de woning aan zijn verwondingen. De politie is direct een groot onderzoek gestart, een team van meer dan 20 rechercheurs zit op de zaak. Of er nog meer aanhoudingen worden verwacht wordt nog niet uitgesloten.

 

- Advertisement -

Gerelateerd