Verkeersbrigadiers Admiraal de Ruyterschool Krimpen aan den IJssel allen geslaagd voor examen

Date:

Share post:

- Advertisement -

De politie heeft donderdagmorgen enkele kinderen van de de Admiraal de Ruyterschool in Krimpen aan den IJssel opgeleid tot verkeersbrigadier. De kinderen zorgen er tijdens het naar school gaan voor dat de kinderen veilig kunnen oversteken. Gehuld in een oranje jas en een stopbord gaan ze de straat op.

Politieagent Rob Koster was er al docent bij aanwezig, en na een drukke ochtend zijn ze allen geslaagd. Naast de kanjers zelf zijn er ook een aantal moeders opgeleid. Burgemeester Martijn Vroom heeft de kinderen en hun ouders erkend binnen de gemeente als verkeersbrigadier. Dat houdt in als hun teken door een automobilist wordt genegeerd er een melding gemaakt kan worden en zelfs een bekeuring van 390 euro.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd