dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Vrouw raakt bekneld met hand in keukenmachine Stichtseplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vrouw is donderdagmiddag gewond geraakt aan haar hand toen zij in een keukenmachine bekneld raakte. Het incidente gebeurde in een woning aan het Stichtseplein in Rotterdam. Ambulancepersoneel riep de hulp van de brandweer in om mee te denken.

Eenmaal ter plaatse is besloten om het slachtoffer inclusief keukenmachine over te brengen naar het ziekenhuis. Daar zal het apparaat vakkundig worden verwijderd. Hoe ernstig de verwondingen zijn is niet bekend gemaakt.

Foto : Jerry Lussenburg

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -