maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Woning doelwit van schietpartij, kogelgaten in raam Narcissenstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een woning in de Narcissenstraat in Rotterdam is afgelopen nacht door een nog onbekende verdachte beschoten. De politie kreeg rond 04.00 uur de oproep om naar de betreffende straat te gaan. In een ruit van een woning werden kogelgaten aangetroffen.

De agenten maakten direct een plaats delict. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben ter plaatse de sporen van de schietpartij in kaart gebracht en de hulzen veiliggesteld. Bij de schietpartij raakte er niemand gewond. De politie doet verder onderzoek.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -