Politie lost waarschuwingsschoten tijdens BTGV Algeraweg Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De politie heeft vrijdagavond bij de aanhouding van twee verdachten waarschuwingsschoten gelost. De politie kreeg een melding dat twee inzittenden van een personenauto betrokken zouden zijn geweest bij een bedreiging met een vuurwapen.

Op de Algeraweg kregen agenten de auto in het vizier waarop de auto tot stoppen werd gedwongen. Er werd direct een BTGV procedure gestart. De inzittenden luisterden niet waarop er twee waarschuwingsschoten werden gelost. Ze konden alsnog worden aangehouden. De personen zijn ingesloten, of er een vuurwapen is gevonden is nog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd