maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Politie lost waarschuwingsschoten tijdens BTGV Algeraweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie heeft vrijdagavond bij de aanhouding van twee verdachten waarschuwingsschoten gelost. De politie kreeg een melding dat twee inzittenden van een personenauto betrokken zouden zijn geweest bij een bedreiging met een vuurwapen.

Op de Algeraweg kregen agenten de auto in het vizier waarop de auto tot stoppen werd gedwongen. Er werd direct een BTGV procedure gestart. De inzittenden luisterden niet waarop er twee waarschuwingsschoten werden gelost. Ze konden alsnog worden aangehouden. De personen zijn ingesloten, of er een vuurwapen is gevonden is nog niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -