Politie op zoek naar bijrijder van auto ernstig ongeval President Rooseveltweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is nog altijd op zoek naar de bijrijder van een auto die op 9 december 2020 betrokken was bij een ernstig ongeval op de President Rooseveltweg in Rotterdam. Een 49-jarige stak het zebrapad ter hoogte van de President Wilsonweg over en werd geschept door een automobilist. Ze raakte zeer ernstig gewond en de auto bleek na het incident te zijn verdwenen.

- Advertisement -

De 42-jarige bestuurder was achter gebleven terwijl zijn maatje de auto had verplaatst. De auto werd even verderop teruggevonden op het Droogbloem in Rotterdam. De politie nam destijds bij de bestuurder een blaas- en drugstest af. De test zou hebben aangetoond dat de man tijdens het ongeval onder invloed van verdovende middelen was. Zijn advocaat betwist dit en geeft aan dat inmiddels uit testresultaten is gebleken dat dit niet het geval is geweest. De politie doet hier verder geen uitspraken meer over.

De verdachte wil echter niets loslaten over wie er bij hem in de auto heeft gezeten.Heeft u tips die de politie verder op weg kunnen helpen. Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd