Rotterdammer aangehouden voor woningoverval met mishandeling in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag, Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie twee mannen aangehouden, nadat zij een woning in Den Haag waren binnengedrongen en de bewoners hadden mishandeld.

Omstreeks 23.20 uur kwamen bij de politiemeldkamer meerdere meldingen binnen dat er vanuit de woning aan de Bevelandsestraat veel herrie en geschreeuw te horen was. Agenten gingen met spoed poolshoogte nemen en troffen, naast de bewoners, de twee mannen aan.

- Advertisement -

De mannen werden door de bewoners aangewezen als ongewenste indringers. Zij zouden de bewoners – vermoedelijk met een koevoet – hebben mishandeld en hadden de telefoon van de bewoonster afgepakt. Beide mannen werden aangehouden en er is aangifte tegen ze gedaan. De oorzaak van de ruzie ligt mogelijk in een zakelijk geschil, zo verklaart de politie. Beide verdachten, een Rotterdammer (30) en een man zonder vaste woon- of verblijfplaats (30), zitten vast voor verhoor.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Auto crasht op Jan Kruijfstraat in Rotterdam na politie-achtervolging, vuurwapens aangetroffen

Rotterdam - Dinsdag 22 oktober hebben agenten twee vuurwapens gevonden na een achtervolging van een auto. De inzittenden...

Voormalig Douanemedewerker veroordeeld voor omkoping

Rotterdam - Een voormalig medewerker van de Douane in Rotterdam is dinsdag 22 oktober veroordeeld tot een gevangenisstraf....

Twee explosies in één nacht in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag hebben twee explosies plaatsgevonden in Rotterdam. De eerste explosie...

Gewonde na steekpartij Vroesenlaan Rotterdam

Rotterdam - Een man is vanmorgen lichtgewond geraakt bij een steekpartij in het park aan de Vroesenlaan in...