Rotterdammer aangehouden voor woningoverval met mishandeling in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag, Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie twee mannen aangehouden, nadat zij een woning in Den Haag waren binnengedrongen en de bewoners hadden mishandeld.

Omstreeks 23.20 uur kwamen bij de politiemeldkamer meerdere meldingen binnen dat er vanuit de woning aan de Bevelandsestraat veel herrie en geschreeuw te horen was. Agenten gingen met spoed poolshoogte nemen en troffen, naast de bewoners, de twee mannen aan.

- Advertisement -

De mannen werden door de bewoners aangewezen als ongewenste indringers. Zij zouden de bewoners – vermoedelijk met een koevoet – hebben mishandeld en hadden de telefoon van de bewoonster afgepakt. Beide mannen werden aangehouden en er is aangifte tegen ze gedaan. De oorzaak van de ruzie ligt mogelijk in een zakelijk geschil, zo verklaart de politie. Beide verdachten, een Rotterdammer (30) en een man zonder vaste woon- of verblijfplaats (30), zitten vast voor verhoor.

- Advertisement -

Gerelateerd

Grote brand op dak van appartementen door dakdekkerswerkzaamheden Hoefkade Den Haag

Den Haag - Op een dak van een appartementencomplex aan de Hoefkade in Den Haag is donderdagmorgen rond...

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Kind (8) zwaargewond na aanrijding met auto Huniadijk Rotterdam

Rotterdam - Een 8-jarig is woensdagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Huniadijk in...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...