Rotterdammer aangehouden voor woningoverval met mishandeling in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag, Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie twee mannen aangehouden, nadat zij een woning in Den Haag waren binnengedrongen en de bewoners hadden mishandeld.

Omstreeks 23.20 uur kwamen bij de politiemeldkamer meerdere meldingen binnen dat er vanuit de woning aan de Bevelandsestraat veel herrie en geschreeuw te horen was. Agenten gingen met spoed poolshoogte nemen en troffen, naast de bewoners, de twee mannen aan.

- Advertisement -

De mannen werden door de bewoners aangewezen als ongewenste indringers. Zij zouden de bewoners – vermoedelijk met een koevoet – hebben mishandeld en hadden de telefoon van de bewoonster afgepakt. Beide mannen werden aangehouden en er is aangifte tegen ze gedaan. De oorzaak van de ruzie ligt mogelijk in een zakelijk geschil, zo verklaart de politie. Beide verdachten, een Rotterdammer (30) en een man zonder vaste woon- of verblijfplaats (30), zitten vast voor verhoor.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongen (17) gewond na steekpartij, verdachte (17) aangehouden Pretorialaan Rotterdam

Rotterdam - Een ruzie tussen twee 17-jarige jongens op de Pretorilaan in Rotterdam is zaterdagavond uitgemond in een...

12 woningen ontruimd na explosie in drugslab Terentiusstraat Rotterdam

Rotterdam - In een flatgebouw aan de Terentiusstraat in Rotterdam-IJsselmonde heeft afgelopen nacht een forse explosie plaatsgevonden. De...

Tweede aanhouding dodelijke steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Vrijdagochtend is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Man (45) zwaargewond na schietpartij Tolhuislaan Rotterdam

Rotterdam - Een 45-jarige man uit Rotterdam is afgelopen nacht ernstig gewond geraakt bij een schietpartij op de...