woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Stroomstoring Capelle-Schollevaar, duizenden huishoudens zonder stroom

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Door een flinke stroomstoring zaten in de Capelse wijk Schollevaar duizenden huishoudens zonder stroom. De storing ontstond iets voor elf uur. Ook het winkelcentrum de Picassopassage is getroffen. De winkels hebben hun deuren moeten sluiten.

In Schollevaar zijn veel werkzaamheden aan de gang. De storing zou komen door graafwerkzaamheden. Stedin heeft de storing in kaart gebracht en herstelwerkzaamheden verricht. Inmiddels is de storing verholpen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -