dinsdag, september 21, 2021
6.9 C
Rotterdam
dinsdag 21 september 2021

Dode (55) in woning Kringdans Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar de dood van een 55-jarige Capellenaar. De man werd vrijdagavond 28 mei rond 17.15 uur aangetroffen door een kennis die hem miste. Ze had al een paar dagen geen contact meer met de man die Knut zou heten. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de man te zijn overleden.

© Jeffrey Jacobs

De politie heeft vrijdagavond direct na de vondst een onderzoek verricht, dat is gebruikelijk wanneer niet direct duidelijk is hoe de persoon om het leven is gekomen. Later op de avond zijn de bevindingen uitgewerkt en heeft de politie besloten om alsnog een grootschalig onderzoek te gaan volgen. Het vermoeden bestaat dat de geliefde buurman die iedereen in de buurt kende wellicht door een misdrijf om het leven is gekomen.

© Jeffrey Jacobs

Knut woonde al bijna dertig jaar in Capelle-Schollevaar. Regelmatig liep hij door de straat en stond bekend als kattenman. De vondst van zijn lichaam zorgt voor een grote schok in de buurt. Het was echt een lieverd en meerdere buren hadden goed contact met hem.

© Jeffrey Jacobs

De buurt denkt ook dat hij mogelijk om het leven is gebracht. In de afgelopen weken veranderde zijn gedrag, hij schoot snel naar binnen en de gordijnen waren gesloten. In de nacht werd er ook op het raam gebonkt. Of de man uiteindelijk door een misdrijf om het leven is gekomen moet onder andere sectie gaan uitwijzen. Ondertussen roept de politie getuigen op om zich te melden.

© Jeffrey Jacobs

Related Articles

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie Mimi Boesnachstraat Spijkenisse

0
Spijkenisse - In de Mimi Boesnachstraat heeft maandagmorgen een medische noodsituatie plaatsgevonden. Vanwege de ernst...

Flinke brand verwoest woning Tuinstraat Gouda

0
Maandag 20 september is aan het einde van de middag brand ontstaan in een woning...

Drie verdachten aangehouden voor bedreiging Lijnbaan Rotterdam

0
Rotterdam - Zondagmiddag vond er een vechtpartij plaats waarbij het slachtoffer werd bedreigd met een...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Demo lhbti-gemeenschap vervangt afgelaste Pride Walk

Demo lhbti-gemeenschap vervangt afgelaste Pride Walk [...]

Bouw school Open Venster in Lombardijen hervat

Bouw school Open Venster in Lombardijen hervat [...]

Dak van de Doelen krijgt zes tennisbanen aan groen

Dak van de Doelen krijgt zes tennisbanen aan groen [...]

Minder dan 1400 coronagevallen, in Rotterdam 42

Minder dan 1400 coronagevallen, in Rotterdam 42 [...]

Ruiten van woning Feyenoord-directeur Koevermans ingegooid

Ruiten van woning Feyenoord-directeur Koevermans ingegooid [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,066VolgersVolg