Dode (55) in woning Kringdans Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar de dood van een 55-jarige Capellenaar. De man werd vrijdagavond 28 mei rond 17.15 uur aangetroffen door een kennis die hem miste. Ze had al een paar dagen geen contact meer met de man die Knut zou heten. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de man te zijn overleden.

© Jeffrey Jacobs

De politie heeft vrijdagavond direct na de vondst een onderzoek verricht, dat is gebruikelijk wanneer niet direct duidelijk is hoe de persoon om het leven is gekomen. Later op de avond zijn de bevindingen uitgewerkt en heeft de politie besloten om alsnog een grootschalig onderzoek te gaan volgen. Het vermoeden bestaat dat de geliefde buurman die iedereen in de buurt kende wellicht door een misdrijf om het leven is gekomen.

- Advertisement -
© Jeffrey Jacobs

Knut woonde al bijna dertig jaar in Capelle-Schollevaar. Regelmatig liep hij door de straat en stond bekend als kattenman. De vondst van zijn lichaam zorgt voor een grote schok in de buurt. Het was echt een lieverd en meerdere buren hadden goed contact met hem.

© Jeffrey Jacobs

De buurt denkt ook dat hij mogelijk om het leven is gebracht. In de afgelopen weken veranderde zijn gedrag, hij schoot snel naar binnen en de gordijnen waren gesloten. In de nacht werd er ook op het raam gebonkt. Of de man uiteindelijk door een misdrijf om het leven is gekomen moet onder andere sectie gaan uitwijzen. Ondertussen roept de politie getuigen op om zich te melden.

© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Kleine brand in woning Schermerhoek Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - In een woning aan de Schermerhoek heeft maandagavond korte tijd brand gewoed. De...

Enorme ravage nadat metro’s tegen omgevallen boom aan rijden in Rotterdam!

Rotterdam - Op de metrolijn richting Metrostation Slinge is maandagavond een grote boom omgevallen. De boom viel door...

Forse rookontwikkeling bij brand in portiek Asterlo Rotterdam

Rotterdam - In een kelderbox van een portiekwoning aan de Asterlo in Rotterdam is zondagavond rond 22.22 uur...

Dronken automobilist probeert te ontsnappen via Algerabrug na ongeluk

Capelle aan den IJssel - De politie heeft afgelopen nacht een dronken automobilist opgepakt op de Algerabrug in...