maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Dronken automobilist rijdt sloot in Molenpolderse Zeedijk Rhoon

- advertentie -

Rhoon – Een automobilist is zaterdagmorgen rond half 5 de sloot langs de Molenpolderse Zeedijk in Rhoon ingereden. De automobilist was onder invloed van alcohol en raakte de macht over het stuur kwijt. Hij verliet het voertuig, liep via een weiland naar een woning en alarmeerde daar de hulpdiensten.

De brandweer was snel ter plaatse en heeft met het duikteam nog voor de zekerheid de sloot doorzocht. De man is door de politie aangehouden voor het rijden onder invloed. Zijn auto zal door een berger uit het water worden gehaald. Deze mag als verloren worden beschouwd.

© Kevin Schenk
© Kevin Schenk

Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -