Fietser ernstig gewond bij aanrijding Abram van Rijckevorselweg Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Een fietser is zaterdagavond zwaargewond geraakt door een ongeval op de Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel. De fietser kwam vanuit Fascinatio vanaf de verkeerde rijrichting naar de doorgaande weg en reed door rood. Een automobilist die groen had kon niet meer stoppen en schepte de fietser.

© Jeffrey Jacobs

Vanwege de ernst van zijn verwondingen kwamen er een Mobiel Medisch Team ter plaatse. Deze waren nog in de buurt en de piloot zette traumahelikopter vlak naast het ongeval aan de grond. Het slachtoffer was korte tijd niet aanspreekbaar, in de ambulance ging het al iets beter. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -

De politie heeft vanwege het ongeval en het daarbij behorende onderzoek de Abram van Rijckevorselweg een geruime tijd afgesloten tussen de Capelsebrug en het Rivium in de richting van Rotterdam. Ook fietsers die naar de IJsselmondselaan wilden oversteken moesten ook een andere route zoeken. De verkeersongevallen analyse heeft de sporen veiliggesteld. De auto en de fiets zijn voor verder onderzoek door hen meegenomen.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs

 

 

 

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd