Fietser ernstig gewond bij aanrijding Abram van Rijckevorselweg Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Een fietser is zaterdagavond zwaargewond geraakt door een ongeval op de Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel. De fietser kwam vanuit Fascinatio vanaf de verkeerde rijrichting naar de doorgaande weg en reed door rood. Een automobilist die groen had kon niet meer stoppen en schepte de fietser.

© Jeffrey Jacobs

Vanwege de ernst van zijn verwondingen kwamen er een Mobiel Medisch Team ter plaatse. Deze waren nog in de buurt en de piloot zette traumahelikopter vlak naast het ongeval aan de grond. Het slachtoffer was korte tijd niet aanspreekbaar, in de ambulance ging het al iets beter. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -
© Jeffrey Jacobs

De politie heeft vanwege het ongeval en het daarbij behorende onderzoek de Abram van Rijckevorselweg een geruime tijd afgesloten tussen de Capelsebrug en het Rivium in de richting van Rotterdam. Ook fietsers die naar de IJsselmondselaan wilden oversteken moesten ook een andere route zoeken. De verkeersongevallen analyse heeft de sporen veiliggesteld. De auto en de fiets zijn voor verder onderzoek door hen meegenomen.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs

 

 

 

 

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woning beschadigd na explosie De Genestetstraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Rond 23.40 uur is er bij een woning aan de Genestetstraat in Capelle...

Explosie bij woning Charlie Shaverslaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Charlie Shaverslaan in Rotterdam-Zevenkamp is dinsdagavond rond 20.00 uur een explosief...

Twee doden gevonden in hotel Wassenaar

Wassenaar - In de vroege ochtend van dinsdag 22 oktober zijn twee overleden personen aangetroffen in een hotel...

Flinke schade nadat personenauto geparkeerde auto raakt, Noordeinde (Waddinxveen)

Waddinxveen - Maandagavond rond 22.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Noordeinde in Waddinxveen....