dinsdag, juli 5, 2022
19.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Vrouw raakt met auto te water Huniadijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vrouw is zaterdagmorgen iets voor 07.00 uur met haar auto het water ingereden op de Huniadijk in Rotterdam. De auto zakte vervolgens voor de helft in het water. De brandweer ging in grote getale ter plaatse.

Ook het oppervlaktereddingsteam van de kazerne Barendrecht waren snel ter plaatse. Zij haalden de vrouw uit de auto. De bestuurster heeft bij het wegrijden mogelijk iets teveel gas gegeven waardoor ze vanaf de parkeerplaats het water in reed. Een berger zal het wrak bergen, deze is totallos.

© Jeffrey Jacobs

Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -