zaterdag, september 25, 2021
17.4 C
Rotterdam
zaterdag 25 september 2021

Dood van Capellenaar nog steeds onduidelijk Kringdans Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – De dood van de 55-jarige Capellenaar die vrijdagavond levenloos in zijn woning aan de Kringdans werd aangetroffen is nog steeds onduidelijk. Onder andere het Algemeen Dagblad meldde vandaag dat de politie bevestigd zou hebben dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Politiewoordvoerder Wessel Stolle laat weten dat er nog helemaal niets duidelijk is en alle scenario’s nog open liggen. Het kan zijn dat de man door een misdrijf is gekomen, maar een natuurlijke dood kan ook nog steeds de doodsoorzaak zijn. De politie houdt dan ook alle opties nog open.

De politie heeft zaterdagmiddag grootschalig onderzoek verricht nadat er in de loop van vrijdagavond toch vragen kwamen omtrent de dood van de man. De man werd door kennissen gevonden nadat ze hem een aantal dagen al niet hadden gezien. Rechercheurs hebben vervolgens urenlang onderzoek verricht in de woning. Het onderzoek is inmiddels klaar en vandaag heeft de dierenambulance het slachtoffer zijn vogels opgehaald. Morgen worden de katten uit huis gehaald.

De buurt was erg gesteld op de man. Hij had voor iedereen tijd en maakte een babbeltje met de buren. Hij was vaak te vinden op zijn bankje voor de deur. Het is dan ook onbegrijpelijk voor de buurt dat juist hij om het leven is gekomen, de man was zoals veel buren aangeven een topgozer.

Related Articles

Forse file op A20 bij Rotterdam richting Vlaardingen

0
Rotterdam - Vrijdagmiddag 24 september hebben diverse ongevallen op de A20 gezorgd voor een forse...

Politie schiet man in been Maasboulevard Vlaardingen

0
Vlaardingen - De politie heeft op de Maasboulevard in Vlaardingen een gericht schot op het...

CBS: ‘Ruim 750 duizend slachtoffers van online seksuele intimidatie’

0
In 2020 gaf ruim vijf procent van de Nederlanders van 16 jaar of ouder aan...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Alleen coronatoegangsbewijs op Coolsingel bij marathon

Alleen coronatoegangsbewijs op Coolsingel bij marathon [...]

Roparunradio volgt de 30e Roparun op de voet

Roparunradio volgt de 30e Roparun op de voet [...]

Nieuw gebouw van Zuider Gymnasium krijgt meer gestalte

Nieuw gebouw van Zuider Gymnasium krijgt meer gestalte [...]

IC-personeel van Erasmus MC ligt overhoop met Gommers

IC-personeel van Erasmus MC ligt overhoop met Gommers [...]

Natuurlijk Stads aan de Charloisse Lagedijk

Natuurlijk Stads aan de Charloisse Lagedijk [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,064VolgersVolg