Dood van Capellenaar nog steeds onduidelijk Kringdans Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De dood van de 55-jarige Capellenaar die vrijdagavond levenloos in zijn woning aan de Kringdans werd aangetroffen is nog steeds onduidelijk. Onder andere het Algemeen Dagblad meldde vandaag dat de politie bevestigd zou hebben dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Politiewoordvoerder Wessel Stolle laat weten dat er nog helemaal niets duidelijk is en alle scenario’s nog open liggen. Het kan zijn dat de man door een misdrijf is gekomen, maar een natuurlijke dood kan ook nog steeds de doodsoorzaak zijn. De politie houdt dan ook alle opties nog open.

- Advertisement -

De politie heeft zaterdagmiddag grootschalig onderzoek verricht nadat er in de loop van vrijdagavond toch vragen kwamen omtrent de dood van de man. De man werd door kennissen gevonden nadat ze hem een aantal dagen al niet hadden gezien. Rechercheurs hebben vervolgens urenlang onderzoek verricht in de woning. Het onderzoek is inmiddels klaar en vandaag heeft de dierenambulance het slachtoffer zijn vogels opgehaald. Morgen worden de katten uit huis gehaald.

De buurt was erg gesteld op de man. Hij had voor iedereen tijd en maakte een babbeltje met de buren. Hij was vaak te vinden op zijn bankje voor de deur. Het is dan ook onbegrijpelijk voor de buurt dat juist hij om het leven is gekomen, de man was zoals veel buren aangeven een topgozer.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie overmeesterd man met onbegrepen gedrag Croonenburgh Oud-Beijerland

Oud-Beijerland - Vrijdagavond 21 juni rond 21.41 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een mogelijk persoon met onbegrepen...

Sishalounge doelwit van nachtelijke explosieSchiedamseweg Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er rond 04:50 een explosie plaatsgevonden bij een...

Explosie zorgt voor schade aan voordeur van woning Lijnzaaddreef Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagnacht 20 juni rond 2.14 uur heeft er een explosie plaatsgevonden op de Lijnzaaddreef in Spijkenisse. Door...

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....