maandag, juni 14, 2021
14.4 C
Rotterdam
maandag 14 juni 2021

Dood van Capellenaar nog steeds onduidelijk Kringdans Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – De dood van de 55-jarige Capellenaar die vrijdagavond levenloos in zijn woning aan de Kringdans werd aangetroffen is nog steeds onduidelijk. Onder andere het Algemeen Dagblad meldde vandaag dat de politie bevestigd zou hebben dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Politiewoordvoerder Wessel Stolle laat weten dat er nog helemaal niets duidelijk is en alle scenario’s nog open liggen. Het kan zijn dat de man door een misdrijf is gekomen, maar een natuurlijke dood kan ook nog steeds de doodsoorzaak zijn. De politie houdt dan ook alle opties nog open.

De politie heeft zaterdagmiddag grootschalig onderzoek verricht nadat er in de loop van vrijdagavond toch vragen kwamen omtrent de dood van de man. De man werd door kennissen gevonden nadat ze hem een aantal dagen al niet hadden gezien. Rechercheurs hebben vervolgens urenlang onderzoek verricht in de woning. Het onderzoek is inmiddels klaar en vandaag heeft de dierenambulance het slachtoffer zijn vogels opgehaald. Morgen worden de katten uit huis gehaald.

De buurt was erg gesteld op de man. Hij had voor iedereen tijd en maakte een babbeltje met de buren. Hij was vaak te vinden op zijn bankje voor de deur. Het is dan ook onbegrijpelijk voor de buurt dat juist hij om het leven is gekomen, de man was zoals veel buren aangeven een topgozer.

Related Articles

Automobilist richt ravage aan op tankstation Maasboulevard Rotterdam

0
Rotterdam - Een automobilist is maandagmorgen rond 03.00 uur op de Maasboulevard van de weg...

Gewonden na ongeluk met Felix scooter Nieuwe Binnenweg Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een ongeluk met een Felix scooter zijn rond 00.35 uur twee personen...

Politie schiet man met vuurwapen neer Polslandstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft maandagmorgen rond 00.45 uur een man met een vuurwapen neergeschoten....

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Veel schade bij ongeluk op A20

Veel schade bij ongeluk op A20 [...]

Meerdere brandweerwagens blussen bij woning Rotterdam-West

Meerdere brandweerwagens blussen bij woning Rotterdam-West [...]

Slachtoffer steekpartij nog kritiek in ziekenhuis

Slachtoffer steekpartij nog kritiek in ziekenhuis [...]

Van 't Hof (ex-RTV Rijnmond) dankt kijkers voor reacties

Van 't Hof (ex-RTV Rijnmond) dankt kijkers voor reacties [...]

Delftsevaart (Afl.31)

Delftsevaart (Afl.31) [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg