dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Snelheidsduivel op scooter gepakt na achtervolging Koperstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond een man op een scooter aangehouden na een achtervolging. De man reed heel de middag al rondom de Koperstraat op een zwaar opgevoerde scooter zonder kentekenplaat. Omwonenden waren het inmiddels wel beu en alarmeerden de politie.

Die kwam met spoed ter plaatse en al snel sloten meerdere wagens zich aan omdat de scooterrijder ervandoor ging. Op de Koperstraat ging hij zelf onderuit en kon worden aangehouden. Zijn scooter is in beslag genomen.

De brandweer was ook blij dat de jongen was gepakt, die konden beginnen aan hun nachtrust. De politie heeft in een pand aan de achterzijde een onderzoek ingesteld. Wat hieruit is gekomen is vooralsnog niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -