Snelheidsduivel op scooter gepakt na achtervolging Koperstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond een man op een scooter aangehouden na een achtervolging. De man reed heel de middag al rondom de Koperstraat op een zwaar opgevoerde scooter zonder kentekenplaat. Omwonenden waren het inmiddels wel beu en alarmeerden de politie.

Die kwam met spoed ter plaatse en al snel sloten meerdere wagens zich aan omdat de scooterrijder ervandoor ging. Op de Koperstraat ging hij zelf onderuit en kon worden aangehouden. Zijn scooter is in beslag genomen.

De brandweer was ook blij dat de jongen was gepakt, die konden beginnen aan hun nachtrust. De politie heeft in een pand aan de achterzijde een onderzoek ingesteld. Wat hieruit is gekomen is vooralsnog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd