Zeer grote uitslaande brand in bedrijfsloods Van Markenweg Lekkerkerk

Date:

Deel bericht:

Lekkerkerk – In een timmer fabriek aan de van Markenweg in Lekkerkerk is zondag morgen rond 5:30 uur een zeer grote brand uitgebroken. De brandweerkazerne zit om de hoek maar bij aankomst was er al geen redden meer aan.

In het pand ligt heel veel hout opgeslagen. Dat maakt het lastig om de brand te bestrijden vuurbelasting is groot. De rookwolken trekken in de richting van de Albrandswaard. Of er gevaarlijke stoffen in de rook zitten die hoger zijn dan gebruikelijk bij een normale brand wordt op dit moment gemeten.

- Advertisement -

De brandweer krijgt hulp vanuit korpsen in de omgeving. Onder andere de brandweer van Rotterdam Rijnmond heeft meerdere wagens naar de brand gestuurd om te helpen met blussen.

Foto’s & Video: Jeffrey Jacobs & Remco Gerritsen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd