Zwaargewonde bij steekpartij aan de Hesseplaats in Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Zondagmiddag 30 mei is een man zwaargewond geraakt bij een steekincident aan de Hesseplaats in Rotterdam.

Rond 18.15 uur zou er mogelijk sprake zijn geweest van een schietpartij. Dit bleek te kloppen, maar de persoon die gewond werd aangetroffen, was niet geraakt door een kogel. Hij bleek te zijn gestoken.

- Advertisement -

Een man raakte zwaargewond. De man zou een tourniquet zijn omgedaan om het bloeden te stoppen en is daarna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam ter plaatse om zich hulp te verlenen aan het slachtoffer.

Wat er zich precies heeft afgespeeld, wordt door de politie nader onderzocht. Voor zover bekend is er nog geen aanhouding verricht.

- Advertisement -

Gerelateerd