Buurt houdt stille tocht na moord op Capellenaar Knut

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Buurtbewoners van Capelle-Schollevaar hebben maandagavond stilgestaan bij het overlijden van de 55-jarige geliefde buurman Knut. Een groep van 100 – 150 personen maakte maandagavond een rondje door het Schollebos. De route die de geliefde Capellenaar vaak met zijn katten maakte.

© Jeffrey Jacobs

Kennissen, familie, vrienden ook de burgemeester liepen mee tijdens de Stille Tocht. Burgemeester Peter Oskam was ook aanwezig, hij sprak de aanwezigen toe dat de het nieuws ook bij de gemeente hard is binnengekomen. Knut was een geliefde man, hij stond voor iedereen klaar en maakte graag een praatje. De kinderen waren gek op hem, vandaar dat er ook zoveel tekeningen waren gemaakt, aldus de burgemeester.

- Advertisement -
© Jeffrey Jacobs

De man is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. Hulpverleners rukten nog uit voor een reanimatie maar hulp mocht niet meer baten. Hij bleek al te zijn overleden. Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn twee dagen bezig geweest met sporenonderzoek in de woning. In de loop van vrijdagavond richtte de politie een grootschalig onderzoek op.

Lees verder op Capelle Vandaag : Stille tocht voor ‘kattenman’ Knut

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt motorrijder aan Vaanweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is vrijdagmiddag op de Vaanweg in Rotterdam aangereden door een automobilist. Door de aanrijding...

Hoe gefrustreerde student Fouad L. drie onschuldige mensen van het leven beroofde door psychotisch gedrag

Rotterdam - Wat begint met een melding van een woningbrand aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam, mondt uiteindelijk...

Man (32) schiet mensen dood in Rotterdamse woning en pleegt aanslag in Erasmus MC met meerdere gewonden

Rotterdam - Een 32-jarige man is donderdagmiddag op het helideck van het Erasmus Mc in Rotterdam aangehouden nadat...

Explosie bij woning Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Na een handgranaat en een bekladding met een dreigende tekst is er op klaarlichte dag bij...