Dode na brand in woning Rosveld Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een brand in een woning aan het Rosveld in Rotterdam is maandagmorgen rond half zes het stoffelijk overschoten van een persoon aangetroffen. De brandweer vond het slachtoffer tijdens de bluswerkzaamheden.

- Advertisement -

De brand is hevig geweest, bij aankomst sloegen de vlammen al uit de voorzijde van de woning. De brandweer ging de woning in en kreeg het vuur snel onder controle. Terwijl de brand nog werd geblust werd het slachtoffer aangetroffen.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie is een forensisch onderzoek gestart in de woning en krijgt daarbij hulp van brandonderzoekers van de brandweer.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd