Melding schietpartij blijkt mishandeling Kralingsebos Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie kreeg zondagavond rond 23.10 uur een melding binnen van een mogelijke schietpartij op het grote grasveld langs het Langepad in het Kralingsebos in Rotterdam. Agenten gingen ter plekke en troffen een man met een hoofdwond aan.

Er zou volgens de melder een schot zijn gehoord, een auto met daarin de vermoedelijke verdachten werd ter hoogte van de Jaffabrug doormiddel van een BTGV staande gehouden. De inzittenden zijn aangehouden.

Het slachtoffer een man is voor behandeling zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie gaat ervanuit dat er sprake is van een mishandeling

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd