dinsdag, oktober 19, 2021
15.9 C
Rotterdam
dinsdag 19 oktober 2021

Arrestatieteam houdt man aan in woning

Spijkenisse – Iets na het middaguur is de politie opgeroepen voor een man die in een woning zou zijn met mogelijk een vuurwapen in de buurt van de Boekenberg. Naast de politie kwamen ook de ambulance en een speciaal arrestatieteam ter plaatse.

Onderhandelaars van de politie waren al snel ter plaatsen om contact te krijgen met meneer. Inmiddels was een groot deel rondom de Boekenberg afgesloten. De onderhandelaars slaagden er niet in om contact te krijgen. Ook bellen naar de man had geen resultaat.

Na enige tijd kwam ook een speciaal arrestatieteam van de politie ter plaatse: de DSI (Dienst Speciale Interventies). Vervolgens bleef men proberen contact met meneer te krijgen en hem naar buiten te halen. Rond kwart voor 2 kwam meneer plots op zijn balkon staan, waarna een agent die daar stond direct haar vuurwapen op hem richtte. Ook 2 leden van het DSI hielden de man direct onder schot. BOA’s sommeerde de toekijkende menigte direct om weg te gaan. De agent en het DSI hielden meneer bezig tot de andere 2 leden van het DSI de deur hadden geforceerd en meneer van achter konden aanhouden.

Of er inderdaad een vuurwapen is aangetroffen is niet bekend. Meneer is afgevoerd richting het politiebureau. Volgens de politie zou het gaan om een incident in de relationele sfeer. Meneer zou in een psychotische staat zijn geweest en bekend staan als vuurwapengevaarlijk. Er is gelukkig niemand gewond geraakt.

Related Articles

Man overleden na aanrijding met tram, mogelijk geduwd Anthony Fokkersingel Den Haag

0
Den Haag - Een man is maandagavond overleden nadat hij voor een tram zou zijn...

Politie zoekt getuigen van ontvoering Pauwenburg Rotterdam

0
Rotterdam - Een man is in de nacht van woensdag op donderdag slachtoffer geworden van...

Poolse vrouw (28) zwaargewond op straat aangetroffen Schieweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een 28-jarige Poolse vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Toekomst PVV Rotterdam onzeker door tekort aan kandidaten

Toekomst PVV Rotterdam onzeker door tekort aan kandidaten [...]

GO gaat nu ook met elektrische deelfietsen Rotterdam in

GO gaat nu ook met elektrische deelfietsen Rotterdam in [...]

Rotterdamse politie is op zoek naar deze 70-jarige Thijs

Rotterdamse politie is op zoek naar deze 70-jarige Thijs [...]

Castelein blijft langer topman Havenbedrijf Rotterdam

Castelein blijft langer topman Havenbedrijf Rotterdam [...]

Rotterdammer opgepakt voor bedreigen medewerker tv-programma

Rotterdammer opgepakt voor bedreigen medewerker tv-programma [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,062VolgersVolg