dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Wederom voorzorgingslanding op Rotterdam The Hague Airport

- advertentie -

Rotterdam – Een sportvliegtuigje heeft woensdagavond rond 18.20 uur een voorzorgslanding gemaakt op Rotterdam The Hague Airport. Het vliegtuigje zou mogelijk een lekke band hebben gehad. Het keerde daarom terug naar het vliegveld.

De brandweer wachtte het vliegtuigje op, deze landde vervolgens veilig op alle wielen. Na de landing is het vliegtuig weggesleept door het grondpersoneel. Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe de lekke band is ontstaan. Gisteren maakte een ander vliegtuigje ook al een voorzorgslanding, ook toen zou er sprake zijn van een lekke band.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -