Flinke brand met veel rook Griendstraat Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Krimpen aan den IJssel – In een bedrijfspand aan de Griendstraat in Krimpen aan den IJssel heeft donderdagmorgen rond 10.00 een korte maar felle brand gewoed. Omwonenden zagen spontaan flink veel zwarte rook vanaf het pand komen. De brandweer rukte vervolgens met meerdere eenheden uit en schaalde op naar middelbrand.

Ter plekke bleek er isolatiemateriaal in de brand te staan. Een medewerker van het getroffen bedrijf heeft nog geprobeerd de brand te blussen maar dit bleek tevergeefs. De brandweer heeft vervolgens de brand snel kunnen blussen. De brand woedde buiten maar is deels naar binnen geslagen. Stichting Salvage is in kennis gesteld om de eigenaar bij te staan in het vervolgproces. Er raakte niemand gewond.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd