Man gewond na steekpartij Cypruslaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een man is donderdagavond gewond geraakt na een steekpartij in Rotterdam – Nesselande. Het slachtoffer kreeg vermoedelijk ruzie op het Korfoepad in Rotterdam, daarbij werd hij gestoken in zijn been. Hij wist nog te vluchten naar het Sardiniepad achter de Cypruslaan.

Een agent die snel ter plaatse was bracht een tourniquet aan, dit stopt het bloeden van het been. Ambulancepersoneel kreeg korte tijd ondersteuning van het Mobiel Medisch Team. Het slachtoffer is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hij was wel aanspreekbaar.

- Advertisement -

De politie doet verder onderzoek. Er zijn twee verdachten aangehouden bij metrostation Nesselande

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd