zaterdag, januari 29, 2022
10.7 C
Rotterdam
zaterdag 29 januari 2022

Man springt uit raam in ontsnappingspoging en raakt gewond Librije Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een man is vrijdagavond gewond geraakt nadat hij van hoogte was gesprongen van een woning aan de Librije in Capelle-Schollevaar. Agenten gingen bij de man langs omdat hij nog gesignaleerd stond voor een openstaande straf. Toen agenten aanbelden koos hij het hazenpad maar dat pakte niet zo lekker uit.

Tijdens zijn val liep de man mogelijk rug en beenletsel op. Met behulp van de brandweer is de man naar beneden gehaald en door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het incident trok veel bekijks.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -