OM looft beloning uit in onderzoek overvallen en inbraken BN-ers

Date:

Share post:

Dordrecht, Ridderkerk, Uden – Het Openbaar Ministerie in Rotterdam looft een beloning van 10.000 euro uit voor de gouden tip in het onderzoek naar een reeks overvallen en inbraken op vermogende Nederlanders in Dordrecht, Ridderkerk en Uden (N-B).

In diverse plekken waren vermogende en/of bekende Nederlanders het doelwit van inbrekers of overvallers. De politie knoopte deze zaken aan elkaar en heeft inmiddels al acht verdachten aangehouden.

- Advertisement -

Artikel gaat verder onder tweet

Het onderzoek wordt voortgezet en het OM heeft besloten dat er een beloning (of een deel hiervan) wordt uitgeloofd aan degene met een tip die de doorbraak kan betekenen voor het onderzoek. Bureau Rijnmond heeft nu verdere aandacht besteed aan de zaak. Het fragment vindt u hieronder.

Heeft u tips? Neem dan contact op via 0800-6070. Anoniem tips melden kan ook nog altijd via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd