Man (24) mishandelt ambulancemedewerker 1e Middellandstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 24-jarige Rotterdammer is vrijdagavond aangehouden nadat hij een ambulancemedewerker had mishandelt op de 1e Middellandstraat in Rotterdam. De ambulancemedewerkers waren ter plaatse voor de medische verzorging van een slachtoffer, toen zij deze mee wilden nemen maakten omstanders het onmogelijk.

Ze gebruikten in eerste instantie verbaal geweld, dit resulteerde uiteindelijk in fysiek geweld nadat de ambulancemedewerker van de Rotterdammer een stomp in zijn buik kreeg. De ambulancemedewerker heeft aangifte gedaan en de man zit vast.

Collega’s van de ambulancemedewerker zijn erg geschrokken. Het OM pakt de zaak hoog op, en zal de man laten vervolgen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd