vrijdag, mei 27, 2022
15.6 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Vlam in pan na mislukte muggenjacht Argostraat Alphen aan den Rijn

- advertentie -

Alphen aan den Rijn – In een flatwoning van de Argostraat in Alphen aan den Rijn heeft vanmorgen korte tijd een kleine brand in de keuken gewoed. In de keuken was de vlam in de pan geslagen wat zorgde voor korte tijd flink wat rookontwikkeling. De brandweer schaalde uit voorzorg op naar middelbrand.

De brandweer trof uiteindelijk een klein brandje aan en kon deze snel blussen. De woning werd geventileerd waarop iedereen weer terug naar huis kon. Volgens omwonenden had de bewoonster een pannetje gemaakt met sinaasappelschillen en kruiden om muggen te verjagen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -