dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Honden met de schrik vrij na woningbrand Peitkreek Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Vanavond zijn er twee honden met de schrik vrij gekomen tijdens een korte maar felle woningbrand aan de Peitkreek in Rotterdam. Op het moment van de brand was de bewoner van de woning niet thuis, toen de brandweer de deur forceerde rende beide honden de galerij op. De honden waren vanwege de schrik lastig te vangen waardoor er een hondengeleider van de politie ter plaatse is gekomen. Op het moment dat hij de honden wilde vangen kwam de bewoner thuis en kon de honden zelf aanlijnen. Een dierenambulance is ter plaatse gekomen om honden na te kijken.

Foto’s: Marco Smits

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -