dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Ontsnapte Serval snel gevangen door dierenpolitie Merellaan Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De Merellaan stond vanavond even op zijn kop toen er op het dak van de ingang van een flat een ontsnapte Serval stond. De grote kat die wel iets heeft van een soort tijger stond rustig naar beneden te kijken. De dierenpolitie kwam snel ter plaatse om de grote kat te vangen.

De kat was vanuit een woning ontsnapt, Hans Manse van de dierenpolitie kreeg de mooie taak om de kat te vangen. Met behulp van een speciale stok kon de kat worden gevangen. De eigenaar was ontzettend blij, er wordt wel verder onderzoek gedaan. De papieren waren in ieder geval aanwezig.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -