dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Tesla rijdt rechtdoor de rotonde over en belandt in water N471 Berkel en Rodenrijs

- advertentie -

Berkel en Rodenrijs – De bestuurder van een Tesla is zondagavond rond 20.15 uur met zijn auto te water geraakt op de N471 in Berkel en Rodenrijs. De bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt en belandde aan de andere kant in de sloot.

De bestuurder kon zelf uit het voertuig komen maar raakte wel gewond. Deze is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. De auto een Tesla Model-X kan als verloren worden beschouwd. Een speciaal bergingsbedrijf komt de auto uit het water halen.

Foto’s : Norbert Verhoeff

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -